۱۳۸۷ خرداد ۱۱, شنبه

کاربرد جیر مقدماتی

این سایت فیلم هایی در مورد کاربرد جبر مقدماتی داره . امیدوارم که استفاده کنید.

۱۳۸۷ خرداد ۹, پنجشنبه

Calculus With Analytic Geometry : Seventh Edition CD

Designed for the three-semester course for math and science majors, the Larson/Hostetler/Edwards series continues its tradition of success by being the first to offer both an Early Transcendental version as well as a new Calculus with Precalculus text. This was also the first calculus text to use computer-generated graphics (Third Edition), to include exercises involving the use of computers and graphing calculators (Fourth Edition), to be available in an interactive CD-ROM format (Fifth Edition), and to be offered as a complete, online calculus course (Sixth Edition). Every edition of the book has made the mastery of traditional calculus skills a priority, while embracing the best features of new technology and, when appropriate, calculus reform ideas. The Seventh Edition also expands its support package with an all-new set of text-specific videos. * P.S. Problem-Solving Sections, an additional set of thought-provoking exercises added to the end of each chapter, require students to use a variety of problem-solving skills and provide a challenging arena for students to work with calculus concepts. * Getting at the Concept Exercises added to each section exercise set check students' understanding of the basic concepts. Located midway through the exercise set, they are both boxed and titled for easy reference. * Review Exercises at the end of each chapter have been reorganized to provide students with a more effective study tool. The exercises are now grouped and correlated by text section, enabling students to target concepts requiring review. * The icon "IC" in the text identifies examples that appear in the Interactive Calculus 3.0 CD-ROM and Internet Calculus 2.0 web site with enhanced opportunities for exploration and visualization using the program itself and/or a Computer Algebra System. * Think About It conceptual exercises require students to use their critical-thinking skills and help them develop an intuitive understanding of the underlying theory of the calculus. * Modeling Data multi-part questions ask students to find and interpret mathematical models to fit real-life data, often through the use of a graphing utility. * Section Projects, extended applications that appear at the end of selected exercise sets. may be used for individual, collaborative, or peer-assisted assignments. * True or False? Exercises, included toward the end of many exercises sets, help students understand the logical structure of calculus and highlight concepts, common errors, and the correct statements of definitions and theorems. * Motivating the Chapter sections opening each chapter present data-driven applications that explore the concepts to be covered in the context of a real-world setting.


Download:


http://rapidshare.com/files/80253694/Calculus_With_Analytic_Geometry.part1.rar
http://rapidshare.com/files/80254776/Calculus_With_Analytic_Geometry.part2.rar

۱۳۸۷ اردیبهشت ۲۷, جمعه

قلم سبز

ظاهرا نوشته زیر را من نوشته ام . من اسم قلم سبز را انتخاب کردم. این متن را هم خانمم زحمت کشید و تایپ کرد.

قلم در دست و فکر تهی از کلمه. گرچه این قلم ارزش نوشتن را از من گرفته و دل به یاد او همیشه در فکر می نویسد اما هیچ در هیچ نیز نوشته های من است که بر زبان تو جاریست. گه می نویسی چنان که دل می ترسد از واژه ها، گه می خوانی که قلم بر خود می لرزد و به سرما و تموز لحظه های خالی می نگرد.

نگاه یک گل یاس بر تشنه های این واژه پردازی و به دشنه های این بی رحمی بی پایان و قلب و دل و همه احساس به این واژه ها می اندیشد که تو ررا یک روز از گلهای بهاری لبریز می کند. تو چنان غرق تمنای وجودم گشته ای که مهر تو هم باز مر جانب انوار نگه می دارد و سکوتت بلوغت را یاد آورد و صدای پرندگان گرمی حضورت.

نه کلمه می ماند و نه اندیشه که چه بنویشم و تنها قلم است که نوشته ها را می نگارد نه برای آینده ای که فکر می کنیم سیاه و نه فکر می کنیم سفید است. به آنجا که بی رنگی، خلوص رنگها را می نگری چون همه روشن بینانی که رنگ وجود ما دیدند. وجود! وجود! شاید ناوجود مارا! تو بخند و بنویس چگونه می توانی احساس داشته باشی احساس خوش با دل اندیشیدن و نه با اندیشه دل دادن به سه چهار لحظه ی زندگی خویش و این شاید احساس تو باشد بر پیکر با هم بودنمان

9/2/1387

وقتی که چشم باز می کنی

فکر می کنم بهار 1382 بود که متن زیر توسط دست من نوشته شد . خانمم زحمت کشید و آنرا تایپ کرد.

وقتی که چشم باز می کنی برایت جهان چه وسعتی دارد و چون پلک می زنی چنان کوچک می بینی اش که به سوی چشمهایت شک می کنی و تو را یک نفر فریاد می زند تو خواب بوده ای و من دوباره می گویم که نه من نمی خواستم به خواب روم اما همین خواب تا ابد کافیست. در این پلک زدن دنیایی را سفر کرده ای که تمام واژه هایش که لمس شدنی هم نبودند یک فیلم ملودرام بوده است و شاید یک کمدی که تو برایش گریه کرده ای.

... و چقدر جهان کوچک است کوچک به اندازه یک مردم چشم و باریک چون موی و چنان بر تو این باریکی تنگ می گیرد که زیر فشارهایش آرزوی ( سلام چاکرم) خواب دیگری می کنی – دوباره پلک می زنم اما این بار چنان عمیق و با چنان فشاری که هیچ گاه قدرت چشم باز کردن نخواهم داشت.

دست ها را به امتداد جاده سبزی پیوند می زنم که طراوتش از بهار تا بهار و سبزی اش از تابستان تا تابستان و خاطره اش از پاییز تا پاییز امتداد یابد و صدای گنجشک و آب و برگ و باران یک سمفونی تمام عیار را برایم به ارمغان می آورد. دیگر لحظه سفید پوشیدن است و این پایانیست که با مستی روبروست پایانی که می خواهی و من نمی خواستم و می خواهیم. تو هستی و فقط تو هستی.


فید RSS چیست ؟

ممکن است شما هم اصطلاح “فید RSS” یا “خوراک RSS” و یا سایر اینها به گوشتان خورده باشد و از آن سر در نیاورده باشید. شاید هم دنبال آن گشتید ولی در کلمات و جملات قلنبه سلمبه سایت های مختلف غرق شده اید و به نتیجه نرسیده اید. پس این مطلب برای شماست. باور کنید پس از استفاده از RSS هرگز نمیتوانید آن را ترک کنید. من در این مطلب بصورت کاملآ ساده و روان جوری که برای همه قابل فهم باشد به توضیح این مبحث میپردازم.

RSS اصلآ به چه درد میخورد؟

برای مثال شما به ۲۰ سایت یا وبلاگ علاقه مند هستید و هر روز مطالب آن ها را میخوانید. یقینآ برای خواندن آنها سختی زیادی را متحمل میشوید. باید یکی یکی آنها را چک کنید و ممکن است یکی از آنها ازدستتان در برود. در صفحات متعدد مرورگر خودتون گم میشید و در نهایت از رسیدن به هدف اصلی خودتون که خواندن مطالب آن سایتها باشد عاجز میمانید. هر روز باید مدتی را صرف لود شدن قالب گرافیکی سایت ها کنید که ارزشی برای شما ندارند و تکراری شده اند ، فقط پهنای باند از دست میدهید… باید تبلیغات سایت ها رو تحمل کنید آن هم با سرعت اینترنت های ایران و… خوب حالا میخواین همه این دردسر ها برای همیشه تموم بشه؟ RSS اینجا به کمک شما میاد. هر سایت یا وبلاگی (به شرطی که خوراک RSS داشته باشد) دارای یک آدرس برای خوراک مطالبش است برای مثال آدرس خوراک مطالب قلم :: وبلاگ خبری آباده:: http://feeds.feedburner.com/abadehnews است.

شما فقط کافیست این لینک را در مرورگر خودتون اجرا کنید تا برنامه خبرخوان شما آن را به لیست سایت هایی که شما آنها را دنبال میکنید اضافه کند. از این به بعد لازم نیست هر روز وارد قلم :: وبلاگ خبری آباده:: شوید تا مطالب آن را بخوانید فقط برنامه خبرخوان خودتون رو اجرا میکنید و آن با سرعت ده ها برابر فقط مطالب جدید را به شما نشان میدهد.

خوب آدرس خوراک هر سایت رو از کجا پیدا کنیم؟

در اکثر سایت ها و وبلاگ ها آیکون RSS (abadehnews feed) را در گوشه ای از سایت مشاهده میکنید. همچنین اگر از مرورگر فایرفاکس استفاده میکنید در گوشه سمت راست نوار آدرس آن علامت RSS را مشاهده میکنید که میتوانید با کلیک کردن بر روی آن فید سایت را به خبرخوان خود اضافه کنید.

این خبرخوان که میگفتی جریانش چیه ؟ از کجا باید بگیریمش؟

خبرخوان ها برنامه هایی هستند که اطلاعات بدست آمده از این فید ها را به شما نمایش میدهند. همانطور که برای گوش کردن MP۳ شما میتوانید از برنامه های مختلفی استفاده کنید. برای فید هم صدها برنامه وجود دارد که من چندتا از بهترین ها را به شما معرفی میکنم.

Snarfer : این برنامه کوچک دوست داشتنی مدت هاست که روی صفحه مانیتور من جاخوش کرده است. پشتیبانی بسیار خوب از زبان فارسی ، سادگی و سرعت فوق العاده از ویژگی های بارز این برنامه هستند.

دریافت - حجم: ۴۷۴ KB

GreatNews: برنامه ای مشابه اسنارفر با کمی امکانات بیشتر و البته اندکی حجم بیشتر که به “خبرخوان باهوش” معروف است. از هر کدام بیشتر خوشتان میاید استفاده کنید.
دریافت - حجم:۸۰۰ KB

فهمیدم چیه ، حالا میشه بیشتر راجع بش توضیح بدی که اطلاعاتم کامل بشه؟

RSS مخفف “Really Simple Syndication” یا “Rich Site Summary” است و نوعی از داده است. و ایده آن برمیگردد به حدود ۱۲ سال پیش که یکی از مسوولان شرکت Apple برای اولین بار آن را پایه گذاری کرد البته نه به این قصد ، هدف او تسهیل در یک سری از امور شخصی برای پروژه های شرکت بود. شرکت Netscape در سال ۱۹۹۹ RSS را رسمآ پایه گذاری کرد و سعی کرد در مرورگر خود به اجرا بگیرد که به موفقیت زیادی در آن بدست نیاورد به مرور زمان این فرمت داده که بر پایه زبان XML است توسط شرکت های مختلف کامل شد. و در حال حاظر به RSS ۲.۰ امروزی تبدیل شده است. فکر میکنم تا اینجا برای این مطلب کافیه ، در آینده به مبحث Feed بیشتر پرداخته خواهد شد.

از RSS استفاده کنید و از آن لذت ببرید.

منبع: قلم


۱۳۸۷ اردیبهشت ۱۸, چهارشنبه

۱۳۸۷ اردیبهشت ۱۷, سه‌شنبه

ولى‌ رياضي به‌ چه‌ درد مى‌خورد؟

متن‌ زير ترجمه‌ متن‌ درج‌ شده‌ در پشت‌ جلد كتاب انفجار ریاضیات چاپ‌ فر‌انسه‌ کتاب‌ ‌است‌.

«ولى‌ به‌ چه‌ درد مى‌خورد؟»: ‌اين‌ پرسش‌ ر‌ا ‌غالباً د‌انش‌‌آموز‌ان‌ با معلمين‌ خود در ميان‌ مى‌گذ‌ارند.
‌هنگامى‌ که‌ ‌اين‌ سو‌ال‌ ‌از د‌هان‌ بچه‌‌ها‌ى‌ کم‌ سن‌ و سال‌ درمى‌‌آيد کاملاً معقول‌ و قابل‌ قبول‌ ‌است‌، ولى‌ وقتى‌ ‌از زبان‌ ‌افر‌اد بالغ‌ و متصد‌ى‌ مسئوليت‌‌ها‌ى‌ ‌اجتما‌ع‌ شنيده‌ مى‌شود، نه‌ تنها تعجب‌‌انگيز بلکه‌ تاسف‌آور ‌است‌.
درطول‌ زمان‌، ‌همو‌اره‌ رياضيات‌ با ساير فعاليت‌‌ها‌ى‌ ‌انسانى‌، ‌از جمله‌ فعاليت‌‌ها‌ى‌ ‌اد‌ار‌ى‌، فنى‌، ‌علمى‌ و فر‌هنگى‌ ‌ارتباط‌ د‌اشته‌ ‌است‌. ‌اما ‌از حدود ۳۰ سال‌ پيش‌، شا‌هد يک‌ ‌انفجار و‌اقعى‌ در زمينه‌ تعد‌اد حوزه‌‌هايى‌ ‌هستيم‌ که‌ پيشرفته‌ترين‌ پژو‌هشها‌ى‌ رياضى‌ ‌از ملزومات‌ ‌آنها ‌هستند.
‌از کدنگار‌ى‌ گرفته‌ تا پرد‌ازش‌ تصوير، ‌از فروشها‌ى‌ مز‌ايده‌‌ا‌ى‌ گرفته‌ تا صنايع‌ ‌هو‌انورد‌ى‌، ‌از ديسکها‌ى‌ نور‌ى‌ گرفته‌ تا تلفن‌ ‌همر‌اه‌، ‌از فيزيک‌ و ‌از بينهايت‌ کوچک‌ گرفته‌ تا ژنتيک‌ مولکولى‌، ‌از دنيا‌ى‌ ‌اقتصاد و ‌امور مالى‌ گرفته‌ تا فناور‌ى‌ ‌عالى‌، ‌از دنيا‌ى‌ ‌آکادميک‌ تا جهان‌ صنعت‌، کاربرد‌ها‌ى‌ رياضيات‌، ‌از شمار بيرون‌ ‌است‌ و طيفى‌ بيش‌ ‌از پيش‌ وسيع‌ ر‌ا در برمى‌گيرد. در جهت‌ ‌عکس‌، مسائل‌ مطرح‌ شده‌ در دنيا‌ى‌ تکنولوژ‌ى‌، دنيا‌ى‌ ‌امور مالى‌ و دنيا‌ى‌ ژنتيک‌، که‌ فقط‌ به‌ ذکر ‌آنها بر‌ا‌ى‌ ‌اختصار بسنده‌ مى‌کنيم‌، به‌ شکل‌ دو جانبه‌ موجب‌ مى‌شوند که‌ نظريه‌‌ها‌ى‌ جديد‌ى‌ در رياضيات‌ ‌ابد‌ا‌ع‌ شوند و گسترش‌ يابند.
مقالات‌ مختلف‌ ‌اين‌ کتاب‌ مى‌خو‌ا‌هند به‌ وضوح‌ نشان‌ د‌هند که‌ حضور رياضيات‌ در ‌همه‌ ‌عرصه‌‌ها در دنيا‌ى‌ ‌امروز رو به‌ ‌افز‌ايش‌ ‌است‌، و در ‌عين‌ حال‌ نبايد فر‌اموش‌ کرد که‌ رياضيات‌ به‌‌عنو‌ان‌ نظامى‌ که‌ سرچشمه‌ دقت‌ و شادمانى‌ ‌است‌ ‌از ملاحظات‌ فلسفى‌ و ‌از ‌آثار و بد‌ايع‌ ‌هنر‌ى‌ نيز ‌الهام‌ مى‌گيرد.

منبع:
انجمن رياضي ايران
جهت دانلود كتاب انفجار رياضي به اينجا مراجعه كنيد

۱۳۸۷ اردیبهشت ۱۶, دوشنبه

word learner27Apr- 1May

fling
(verb) to throw sg/sb quickly and carelessly or with great force: Don't just fling your jacket on the chair. Hang it up in the cupboard.

commentator
(noun) a person who officially comments on sg, esp. on television: The football commentator was clearly excited about the goal.

beyond
(prep) a greater distance away from: Beyond the church and before the river there is a small cottage.

doughnut
(noun) a type of round sweet cake fried in oil: Doughnuts are lovely with jam or chocolate inside.

let sb down
(phrasal verb) to not do sg for sb that you promised to do and so upset them: She loved him dearly and would never let him down.